Skip to content

Sample Image
Muftijstva Sandžačko Preševsko Beogradsko Novosadsko
Naslovnica arrow Muftijstvo beogradsko
Muftijstvo beogradsko
Beogradsko
Zijaret za novu Hidžretsku godinu
PDFIspišiE-mail
Napisao Salahudin  
Ponedjeljak, 25. Januar 2010.| 19:06

Klikni za punu veličinuU beogradskom medžlisu, za novu hidžretsku godinu 1431. musafiri su nam bili dva cijenjena gosta, Malik ef. Nurović direktor izdavačke kuće El-Kelimeh i Nedžad ef. Hasanović šef mearifske službe.

 
Posjeta ambasadi R. Sirije
PDFIspišiE-mail
Napisao Salahudin  
Ponedjeljak, 24. August 2009.| 15:53
Klikni za punu veličinuPoseta predstavnika Muftijstva i Medžlisa beogradskog na čelu sa presjednikom prof.dr hadži Smajom Serhatlićem i koordinatorom za odnose sa javnošću Tijanom Seharom ambasadi naše bratske arapske zemlje Republike Sirije. U srdačnom prijemu kod Siriskog ambasadora njegove Ekselencije dr Majed Shadoud i njegovog savetnika gospodina Habaš Habaša vodjeni su konstruktivni razgovori o daljoj saradji.
 

Prijevoz mejtova
PDFIspišiE-mail
Napisao Salahudin  
Ponedjeljak, 24. August 2009.| 15:51
Beogradsko Muftijstvo i Medžlis poseduje prevoz za mejtove u zemlji i inostransvu po najpovoljnijim cenama pružamo usluge gasulenja i kompletno opremanje mejta . Sve informacije na tel: 011/ 344-51-93, mob: 064/ 198-54-88 Adresa: Kičevska 13a Beograd.
 

Divlji muftija i alkohol
PDFIspišiE-mail
Napisao Salahudin  
Ponedjeljak, 24. August 2009.| 15:50
Klikni za punu veličinuDa istina polako ali sigurno izlazi na videlo govori i činjenica na sledećoj slici. Ovde se jasno vidi da je razrešeni muftija Hamdija Jusufspahić u svojoj divljoj vladavini koju je vodio dugi niz godina i naravno dao i u nasledstvo svojim sinovima da se isto tako NE islamski ponašaju što im je kasnije postala praksa da svoje poslove I druženja sklapaju u društvu alkohola.
 

Doček Reisuleme u Novom Pazaru
PDFIspišiE-mail
Napisao Salahudin  
Ponedjeljak, 24. August 2009.| 15:49
Klikni za punu veličinuDolazak delegacije Muftijstva i Medžlisa beogradkog u Novi Pazar na skup povodom posete našeg uvazenog Reis-ul-uleme prof. dr ef. Mustfe Cerića.
 

Jedan od naših Mesdžida
PDFIspišiE-mail
Napisao Salahudin  
Ponedjeljak, 24. August 2009.| 15:48
Spoljni izgled Mesdžida u naselju Krnjača osposoblen za obavljanje namaza i odrzavanje verske obuke naše omladine koju pohadja 50-oro dece.
 

Više...


Facebook

Top